Wedstrijdgroep & Voorselectie

Zaterdag 19 januari organiseerde CGV Scheveningen een toestelwedstrijd en een sterrenkaart afsluiting voor de wedstrijdgroep en voorselectie. Een mooi moment om de oefeningen voor echte juryleden uit te testen. Een goede oefening om wedstrijdervaring op te doen en de puntjes op de i te gaan zetten. Ondanks dat we de wedstrijd hielden in onze thuishal in de turnhal in Den Haag, hadden toch nog een hoop zenuwen. Het was een hele leerzame wedstrijd, iedereen wist z’n oefeningen goed uit het hoofd. Het was een geslaagde middag, waarin veel mooie kunsten zijn vertoond.

IMG_9662

Doordat het een toestelwedstrijd was, waren er veel prijzen te verdienen.
De volgende meiden hadden prijzen gewonnen.

Voorgeschreven oefenstof

Sprong 1. Esther 2. Sanne 3. Hannah
Brug ongelijk 1. Hannah 2. Josefien 3. Nina
Balk 1. Bente 2. Lisa N. 3. Hannah
Vloer 1. Hannah 2. Esther 3. Quincy

Keuze oefenstof

Sprong 1. Charlotte 2. Dieuwertje 3. Imogen
Brug ongelijk 1. Lisa O. 2. Dieuwertje 3. Merel
Balk 1. Dieuwertje 2. Merel 3. Marpessa
Vloer 1. Naomi 2. Dieuwertje 3. Marpessa

IMG_9696De meiden van de voorselectie moesten onderdelen afsluiten waarmee ze zilveren en gouden sterren konden verdienen, degene met de meeste sterren kreeg ook een prijs. De winnaar hierbij was Melanie Kaan. 1 van de toekomstige talenten van C.G.V. Scheveningen.

Aan het einde van de middag werden 3 meiden nog in het zonnetje gezet. Roosmarijn van der Beek, Beau Benerink en Naomi Tuit. Zij zijn alle 3 gestopt met turnen bij de wedstrijdgroep, maar zijn wel 3 bijzondere leden, aangezien zij alle drie 10 jaar lid waren van de wedstrijdgroep, dit is wel een bijzondere prestatie in de turnsport.

Uitslagenlijst 19-1-2013

Foto’s deel 1

Foto’s deel 2

De Scheveningsche Courant