Heren – Regio – Divisie 3

IMG-20130121-WA0001Zaterdag 19 januari 2013 waren de Districtswedstrijden voor het heren turnen in Alphen a/d Rijn. Namens C.G.V. Scheveningen deed Bryan van den Outenaar mee aan deze turnwedstrijden in de categorie jeugd niveau 8. Bryan komt uit via Stichting Topturnen Haaglanden & Westland waar hij sinds augustus 2012 ook meetraint. Om 12.00   uur begonnen de wedstrijden en Bryan startte op vloer, dit was lekker omdat dit zijn beste onderdeel is en hij zo de zenuwen van zich af kon turnen. Het werd beloond met 12,600 een mooie score. Via voltige, ringen, sprong, brug en als laatste de rek was het een geslaagde wedstrijd.

Helemaal toen de speaker Bryan met een 3e plaats op het erepodium mocht plaatsnemen. Hiermee heeft Bryan zich ook geplaatst voor de volgende wedstrijden, dus op naar de 1/8 finale in Tilburg op 2 februari 2013.

www.topturnenhw.nl

Uitslagen