Heren – District – Divisie 2 en 3

Tim van der Zwan en Puntsok Tsjang hadden op 26 januari hun Districtswedstrijden in Waddinxveen.

Phuntsok draaide een niet onverdienstelijke wedstrijd  op sprong werd hij 2e , dat belooft iets voor de toestel kampioenschappen, maar voltige lukte niet en daar verloor hij veel punten op, uiteindelijk werd hij 21 van de 33 deelnemers.

Tim behaalde in zijn categorie een prachtige 2e plaats,en dus een zilveren medaille,  wel op gepaste afstand van nummer  1 .

De brug is zijn zwakke punt, iets om wat meer op te trainen, maar sprong was weer prima , 2e plaats, ook dat belooft iets voor de Nederlandse toestelkampioenschappen, waar Tim vorige jaar ook al  in de finale heeft deelgenomen.

Jongens ga zo door en het wordt misschien nog mooier als dat het nu al is.

Uitslagen

www.topturnenhw.nl