KNGU – Niveau 2

C.G.V. Scheveningen heeft op alle lessen leiding en voorturnsters rondlopen. Naast gediplomeerde leiding worden onze voorturnsters ook opgeleid. Ze beginnen op de club met de niveau 1 opleiding – Yourturn vanaf 10 jaar. Meiden van 14 jaar en ouder kunnen de vervolg cursus volgen via de KNGU.

Dit jaar waren dit Kaylee Vrolijk en Shelley de Wolf. Zes keer moesten deze meiden naar Gravenzande afreizen voor de cursus. Afgelopen maandag 28 januari was het examen. Ze moesten een aantal leden meebrengen, zodat ze konden laten zien, hoe ze deze meiden lesgeven. Ook was er een theorie gedeelte, wat moest worden afgesloten.

Aan het einde van de avond mochten de meiden, hun diploma in ontvangst nemen.

Niveau 2 KayleeNiveau 2 ShelleyKaylee en Shelley, gefeliciteerd!

Wie weet zullen deze meiden nog eens de niveau 3, leiders cursus, gaan volgen, deze cursus wordt aangeboden vanaf 16 jaar. www.kngucampus.nl