Wedstrijdgroep valt in de prijzen!

IMG_2025IMG_2109Zondag 17-2-2013 werd er in de turnhal in Leiden een onderlinge toestelwedstrijd georganiseerd door de verenigingen CGV Scheveningen, Neptunus Scheveningen, Gymnova leidschendam, AVGV en SOS Voorburg. Het was een gezellige middag waarbij er veel medailles te verdienen waren, bij het hoogste puntenaantal op de meerkamp kreeg je ook nog eens een bekertje. De middag verliep vlot en er waren veel vrijwilligers en juryleden, die hun steentje hadden bijgedragen. Want zonder vrijwilligers geen wedstrijden.

IMG_2064De wedstrijdgroep had het goed gedaan, meerdere meisjes vielen in de prijzen. Lisa Nutbeij, Bente Aalders, Josefien Emmanuel Desir, Nina de Bruijn, Esther Wit, Quincy Vrolijk, Juliet Emmanuel Desir, Marpessa Wessel, Merel Mijnsbergen, Dieuwertje de Bruijne, Sophie Smits en Imogen Berends gefeliciteerd met jullie prijs of prijzen. Het was weer een geslaagde middag voor de wedstrijdgroep.

Fotoalbum

Uitslagenlijst 17-02-2013

De Scheveningsche Courant