Dames – Regio – Pupil 1 – Divisie 4

IMG-20130323-WA0001Afgelopen zaterdag was het zover, de laatste meiden van de wedstrijdgroep hadden hun regionale wedstrijd in Amsterdam! Deze keer waren Esther, Josefien, Nina en Quincy aan de beurt. Voor Nina en Josefien hun eerste regiowedstrijd. Er waren veel deelnemers en deze keer gaat het alleen om de all round prestatie. De meiden waren goed voorbereid, toch zijn er altijd nog wat zenuwen. Zo maakte iedereen van ons groepje wel een foutje. Esther viel van de brug, Josefien had niet zo’n mooie sprong, Nina vergat een onderdeel op de balk en Quincy viel 1 keer van de balk. Toch waren we heel erg tevreden, want iedereen had z’n uiterste best gedaan en zijn er mooie cijfers behaald. Het bleef dus spannend. Na de eerste ronde stond Quincy op de 9e plaats en Josefien op de 14e plaats. We wisten dat er ongeveer 18 meisjes zouden doorstromen, maar er moesten nog zeker wel zo’n 35 turnsters turnen in de 2e ronde. We moesten dus nog even wachten. 21 meisjes mochten er door en Quincy zit erbij! Ze is geeindigd op de 19e plaats. Gefeliciteerd! Josefien behaalde de 27e plaats. Zij was ook nog eens 4e op de balk. Esther was 35e en Nina 53e plaats van de 70 deelnemers.

Uitslagen

IMG_2172