Heren – NK 1/4 Finale – Divisie 2

tim1Op zaterdag 23 maart 2013 vond de kwart finale van het NK turnen plaats in Waspik. Namens CGV Scheveningen / STHW deed Tim van der Zwan mee in de categorie Pupillen 2e divisie niveau 8. In deze categorie waren nog 61 jongens over. De beste 28 konden zich plaatsen voor de halve finale. Tim maakte voor de wedstrijd een ontspannen indruk en na een korte warming-up kon hij beginnen aan het toestel rek. Dit is niet zijn sterkste onderdeel, maar ondanks een eerder deze week opgelopen blaar aan zijn hand liet hij toch een mooie oefening zien. Daarna waren de toestellen vloer, paard/voltige, ringen sprong en brug aan de beurt. Op het toestel vloer behaalde hij zelfs met zijn score van 16.15 de tweede score. Het resultaat van een spannende wedstrijd is een 13de plaats waarmee hij zich samen met teamgenoot Bryan op kan maken voor de halve finale NK Turnen in het weekend van 25 en 26 mei in Leek.