Succesvolle verenigingsdag C.G.V. Scheveningen

prijswinnaars verenigingsdagOp zaterdag 13 april 2013 was het dan weer zover: de verenigingsdag van CGV Scheveningen. Vanaf 7.45 uur verzamelden de leiding en vrijwilligers zich om De Blinkerd om te toveren in een grote turnzaal, zodat er om 10.00 uur met de wedstrijden begonnen kon worden.

Zowel de eerste als de tweede ronde verliepen prima. De kinderen deden hun uiterste best om hun oefeningen goed uit te voeren en er zijn diverse medailles gewonnen. Uiteindelijk had CGV Scheveningen twee nieuwe clubkampioenen:  Björn de Jong bij de recreanten en Hannah Mulder bij de wedstrijdgroep.

Gedurende de dag werden er demonstraties gegeven door de ouder en kindgym, de kleuters, de dames en een gezamenlijke springdemo aan het eind van de dag. Hier lieten de kinderen mooie sprongen zien op de tumblingbaan. Daarnaast konden de leden nog meedoen aan het recreatieve programma, waar ze uitdagende turnoefeningen konden doen zoals springen op de grote trampoline. Ook hadden we dit jaar een leuke actie om vrijwilligers te werven. Door middel van een puzzel moesten er letters gevonden worden, waardoor de volgende zin ontstond: “wie helpt ons?”.

Al met al was het weer een heel leuke verenigingsdag en kon iedereen moe maar zeer voldaan huiswaarts keren. “Rest ons nog om een ieder die heeft bijgedragen om deze dag tot weer zo’n succes te laten zijn hiervoor hartelijk te bedanken en wij hopen dat u volgend jaar weer van de partij wilt zijn. Dank u wel”, aldus het bestuur van CGV Scheveningen.

De Scheveningsche Courant

IMG_2186