CGV Scheveningen en Neptunus geven grote gezamenlijke turndemonstraties op vlaggetjesdag

Voor het eerst dit jaar hebben de turnverenigingen C.G.V Scheveningen en Neptunus gezamenlijk turndemonstraties laten zien, namelijk op vlaggetjesdag. De besturen en technische leiding van beide verenigingen hadden enige tijd geleden, besloten om meer met elkaar samen te werken, daar waar dat mogelijk was. Bijvoorbeeld elkaar helpen bij het regelen van juryleden, rond dezelfde datum de sporthal de Blinkert afhuren voor beide verenigingsdagen, zodat de materialen slechts één keer vervoerd hoeven te worden.

Afgelopen zaterdag, met prachtig droog en zonnig weer,  was de 1e  samenwerking op vlaggetjesdag een feit. Zo’n 140 deelnemers /sters en een flink aantal vrijwilligers van beide verenigingen, verzorgden een grootse turndemonstratie op het taptoe veld, die wel door meer dan 2000 toeschouwers bezocht werd.

De Kleuter groepen en jongens groepen van beide verenigingen deden gezamenlijk hun demonstraties. De wedstrijdgroepen van beide verenigingen en de leeftijdsgroep 6-12 jaar hielden hun eigen demonstraties. Zo hebben de kleintjes een aandoenlijke demo laten zien en hebben de oudere groepen steeds meer spectaculaire dingen en meer show laten zien.

Wij vonden het een geslaagd evenement en wij hopen dat u dit ook vond!

De Scheveningsche Courant

image