De Onderlinge Springwedstrijden van CGV Scheveningen zijn alweer voorbij! Het was een leuke, drukke en lange dag, waarbij alles uit de kast werd gehaald door de turners en turnsters om in de prijzen te vallen!
00000025

Er deden in totaal 120 leden mee, verdeeld over 4 rondes;

00000021

1e ronde: Hier zagen we de leeftijdcategorie 6-8 jaar. Zij deden groepswedstrijden op lange mat, trampoline, plank kast en trampoline kast. In niveau F werden de Garnalen bestaande uit Elisah, Naomi en Isabel de winnaressen en in niveau E met de toepasselijke naam de Haaien, bestaande uit Cheyenne, Tamara en Clair.

00000016 (1)

In ronde 2 zagen we de leeftijdscategorie 9-11 jaar. Zij deden dezelfde toestellen maar dan individueel. De winnaars werden hier: in niveau E recreanten: Lynn Buis, in niveau D recreanten: Dave Smits Schouten en bij niveau D Recreatie Talenten behaalde Lara Roeleveld de 1ste prijs. Het was erg spannend en er was maar heel weinig verschil tussen de deelnemers. In de categorie 12-16 jaar niveau E was Mathilde Kallesoe de trotse winnares.

In Ronde 3 en 4 werden er wedstrijden gedaan op de grote tumblingbaan (wedstrijdspringkussen) en de grote trampoline. Altijd heel leuk en spectaculair om te zien. Er werden veel flick flackken en salto’s gesprongen, ook de kleintjes deden dit al.

00000016 (2)

Om 15.00 uur was de wedstrijd groep aan de beurt: Winnares bij de voorselectie werd, Susan v Geelen. Ook hier was het spannend met wel 3 derde prijzen. In de categorie vrije keuze C was het Imogen Berends, met mooi afgewerkte spongen op de grote trampoline, waarmee ze een gouden medaille mocht behalen. In de categorie voorgeschreven C was het Quincy Vrolijk die het goud verdiend had en in de categorie voorgeschreven mocht Bente Aalders naar voren komen.00000011

In de 4e ronde werd bij de Jongens wedstrijdgroep, Tim van der Zwan 1e en bij de recreanten Veerle Didden. Hier zagen we veel mooie oefeningen met diverse salto’s achter elkaar. Net zoals bij Epke Zonderland, die losse onderdelen achter elkaar doet op rekstok.

CGV Scheveningen wil alle winnaars en winnaressen feliciteren met hun welverdiende medaille.

Tevens stonden de springwedstrijden in het teken van gezond zijn. Natuurlijk is sporten gezond maar daarnaast is gezonde voeding belangrijk zoals fruit, groenten en gezonde drankjes van onze sponsor.

Uitslagenlijst OS 2013

Foto’s :
Wedstrijdronde 1
Wedstrijdronde 2
Wedstrijdronde 3
Wedstrijdronde 4