Turnen Heren

cd1d66c3-fbf6-403a-9746-44dcf20cdca4

Zondag 8 december 2013 stond voor onze CGV Scheveningen turners, Tim van der Zwan en Bryan van den Outenaar, deze wedstrijd op het programma. Zij kwamen uit namens STHW, waar deze jongens ook trainen. De jongens deden mee in de categorie jeugd 7. Op dit nivo betekent dat een vrije oefenstof op alle 6 de onderdelen.

Een mooie gelegenheid voor onze jongens  om te kijken waar ze op dit moment met hun oefeningen staan. Nu kunnen ze nog de puntjes op de i zetten waar nodig. De wedstrijd verliep vlot en na 3 uurtjes waarin beide jongens op ieder toestel hun beste oefeningen lieten zien, volgde de prijsuitreiking. Tim behaalde een 2e plaats en Bryan een 7e plaats. Mannen gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Na de kerstvakantie volgen de plaatsingwedstrijden voor de Nederlandse Kampioenschappen. Wij wensen jullie voor 2014 net zo’n fantastisch jaar als 2013 ook als was!

www.topturnenhw.nl