Wedstrijdgroep + Voorselectie

IMG_3501Zaterdag 18 januari organiseerde CGV Scheveningen een toestelwedstrijd en een sterrenkaart afsluiting voor de wedstrijdgroep en voorselectie. Een mooi moment om de oefeningen voor echte juryleden uit te testen om te kijken of we al op de goede weg zijn en om wat wedstrijdervaring op te doen. De ochtend begon wat rommeliger dan verwacht, maar uiteindelijk liep alles op rolletjes en hebben de dames al hun kunsten kunnen vertonen. IMG_3442Zo konden de meiden van de keuze oefenstof voor het eerst hun eigen bedachte vloeroefeningen laten zien, die erg in de smaak vielen. Doordat het een toestelwedstrijd was, waren er veel prijzen te verdienen. De volgende meiden hadden prijzen gewonnen.

Voorgeschreven oefenstof

Sprong              1. Melanie          2. Bente            3. Eva

Brug                  1. Eva               2. Bente            3. Nina

Balk                  1. Eva               2. Melanie          3. Bente

Vloer                 1. Nina             2. Larissa           3. Lisa+Melanie

IMG_3544Keuze oefenstof

Sprong              1. Dieuwertje     2. Marpessa       3. Lotte

Brug                  1. Marpessa       2. Charlotte+Daantje  3. Lotte

Balk                  1. Demi             2. Lisa               3. Marpessa

Vloer                 1. Marpessa       2. Dieuwertje     3. Charlotte

IMG_3561

De meiden van de voorselectie moesten onderdelen afsluiten waarmee ze zilveren en gouden sterren konden verdienen, degene met de meeste punten kreeg ook nog een prijs. De winnaars van de toekomstige talenten van C.G.V. Scheveningen :

  1. Claire Eversdijk
  2. Cheyenna Hofstede
  3. Kiera Prikazchikova

Aan het einde van de ochtend werden 3 meiden nog in het zonnetje gezet.

Bente Aalders was namelijk jarig, 10 jaar is ze geworden en zij moest natuurlijk toegezongen worden door iedereen. Gefeliciteerd!

IMG_3504Marpessa Wessel liep een proefperiode bij de Bosan Turnacademie, een nieuwe groep die turnt in de 1e en 2e divisie en traint meerdere malen in de turnhal. www.bosanturnacademie.nl Hier is zij voor aangenomen en zal hier CGV Scheveningen gaan vertegenwoordigen. Natuurlijk blijft ze ook nog gewoon 1 keer bij CGV Scheveningen trainen. Trainster Naomi turnt ook bij deze groep. Dit jaar komt Marpessa nog in de 3e divisie uit en heeft aankomende zaterdag al haar eerste wedstrijd. We wensen haar veel succes.

IMG_3519

Charlotte Tuit werd ook naar voren gehaald, omdat zij afgelopen september alweer 10 jaar lid is van CGV Scheveningen. Ooit begonnen bij de kleuters en alweer 7 jaar bij de wedstrijdgroep. Zij kreeg dan ook een mooie turnsleutelhanger als aandenken. Natuurlijk hopen we dat ze nog wat jaartjes bij ons blijft turnen.

IMG_3514Al met al een geslaagde turnochtend!

Fotoalbum – wedstrijden

Fotoalbum – prijsuitreiking + groepsfoto’s

Fotoalbum – camera 2 deel 1

Fotoalbum – camera 2 deel 2

DSC09868