Regiowedstrijden Turnen Dames 3e Divisie

IMG-20140125-WA0014Zaterdag was het voor onze Marpessa Wessel een belangrijke dag, ze had namelijk haar regio wedstrijd in de derde divisie. Het was een moeilijke wedstrijd met veel goede tegenstanders en Marpessa moest alles uit de kast halen om hoog te willen eindigen. Ze begon met haar twee wat mindere toestellen sprong en brug, maar dat turnde ze beter dan verwacht. Daarna kwam balk, toen ze eenmaal op de balk stond, stond ze daar ook echt. Een mooie radslag en een bruggetje liet ze zien, verder had ze ook helemaal geen wiebels. Haar beste toestel had ze voor het laatst bewaard, namelijk de vloer. En wat was dat prachtig om naar te kijken, hiervoor is Marpessa ook beloond met een prachtig cijfer 11,15. Voor haar fantastische wedstrijd heeft ze de 4e prijs gewonnen en heeft zich hierdoor ook geplaatst voor de halve finale van het NK turnen en de district finale!IMG-20140125-WA0012

Van harte gefeliciteerd Marpessa, we zijn allemaal super trots op je!

Demi en Lisa hadden zich vrijwillig ingezet om de scores bij te houden op het scorebord, dames bedankt hiervoor.

Klik hier voor de uitslagenlijst.

IMG-20140125-WA0010