Heren turnen 1/8 finale Nederlands kampioenschap

Tim van der Zwan van turnvereniging CGV Scheveningen en Stichting Haagse topsport heeft nadat hij 2 weken geleden een knappe 2e plaats bereikte tijdens de districtswedstrijden meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen in Tilburg.

Tim, uitkomend in de 1e divisie Jeugd niveau 6, blijft ieder jaar een hoger niveau doen, heeft weer een mooie wedstrijd geturnd, met een 8e plaats gaat hij naar de 1/4 finale van het Nederlands kampioenschap.

Vloer met pnt. 12.10, Ringen met pnt. 10.90, Sprong met pnt. 11.80, Brug met pnt. 11.30 waren goed uitgevoerde oefeningen, met een behoorlijk moeilijkheidspercentage. Voltige met pnt. 9.05 is voor verbetering vatbaar en rekstok met pnt 9.50, daar ontbreken nog wat moeilijkere elementen.

Wat gaan we doen Tim, in de ¼ finale, zit daar nog wat verbetering in, gaan we nog voor een ere plaats? We zullen het over een tijdje zien.

Nico van der Zwan