Turnen Dames – Regiowedstrijd instap + pupil 1

In de eerste ronde was het de beurt aan Cher en Melanie. Gelukkig mocht Cher van de fysio meedoen en daar waren we erg blij mee. De meiden hadden een hele goede wedstrijd gedraaid met een heleboel mooie cijfers. Cher behaalde op vloer zelfs de 6e plaats met een 12,60. Melanie had ook heel goed geturnd. Ze was niet van de balk gevallen, dus het was duimen of ze misschien wel door zou zijn naar de districtfinale. Melanie behaalde een mooie 7e plaats. Helaas gingen er maar 6 meiden per wedstrijdronde door naar de finale, maar wie weet volgend seizoen! IMG-20140329-WA0002

Uitslag_Meerkamp D1 2014-03-29 wedstrijd 1 ZH-N

IMG_3709

 

 
IMG_3716
In de 2e ronde waren de pupillen 1 aan de beurt. Met 6 meiden sterk kon CGV Scheveningen laten zien wat ze in huis hadden. Ook tijdens deze ronde behaalden de meiden mooie cijfers. De hoogtepunten van de middag waren, dat Sanne een perfecte balk oefening liet zien, er niet af viel en een 11,70 behaalde. Ook lukte het Merel om met de koprol op de balk te blijven! Eva behaalde de 5e plaats op de sprong met een 12,95 en Larissa had een prachtige vloeroefening om naar te kijken. Lisa turnde voor het eerst haar arabier flick flack op de vloer. En Bente had het allround van de groep het beste gedaan. Zij behaalde de 11e plaats. Al deze dames kunnen weer trots op zichzelf zijn!

IMG_3726

Uitslag_Meerkamp D1 2014-03-29 wedstrijd 2 ZH-N