IMG_400317167000236

Op zaterdag 12 april jongstleden was het zover: de verenigingsdag van CGV Scheveningen. Vrijdagavond en zaterdagochtend verzamelden de leiding en vrijwilligers zich om De Blinkerd om te toveren in een grote turnzaal, zodat er om 09.00 uur met de wedstrijden begonnen kon worden. Voor het eerst dit jaar hadden we een echte turnvloer en wat zag het er mooi uit!

WisselbekersEr deden heel veel kinderen mee en we hadden dit jaar zelfs drie wedstrijdrondes. De kinderen deden hun uiterste best om hun oefeningen goed uit te voeren en er zijn diverse medailles gewonnen. Dit jaar hebben we er twee nieuwe wisselbekers bij! 

Uiteindelijk had CGV Scheveningen vier nieuwe clubkampioenen: Juliëtte Ram bij de recreanten 6-8 jaar, Phuntsok Tsang bij de recreanten 9+ jaar, Evana Blok bij de recreatie talentengroep en Lisa Oude Maatman bij de wedstrijdgroep.

Gedurende de dag werden er demonstraties gegeven door de ouder & kindgym, de kleuters, de dames en de wedstrijdgroep. De leiding had weer mooie demonstraties in elkaar gezet, wat zag het er leuk uit! Ook hier deden de deelnemers hun uiterste best om te laten zien wat ze geleerd hadden. Daarnaast konden de leden nog meedoen aan het recreatieve programma, waar ze uitdagende turnoefeningen konden doen op de tumblingbaan en de grote trampoline.

IMG_3926Al met al was het een hele leuke verenigingsdag en kon iedereen moe maar voldaan huiswaarts keren. “Rest ons nog om een ieder die heeft bijgedragen om deze dag tot weer zo’n succes te laten zijn hiervoor hartelijk te bedanken en wij hopen dat u volgend jaar weer van de partij wilt zijn. Dank u wel”, aldus het bestuur van CGV Scheveningen.

Uitslagenlijst Verenigingsdag 12-4-2014

Binnenkort zijn alle foto’s in ons fotoalbum te vinden! Fotoalbum