Bryan van den Outenaar plaatst zich opnieuw voor finale vloer NK turnen.

Op 13 april 2014 heeft Bryan zijn 1/2 finale geturnt. Het was een zeer spannende wedstrijd waarbij alle jongens aan elkaar waren gewaagd. Bryan werd met 63.00 punten 19de  all-round. Dit was helaas net niet voldoende op zich voor de all-round finale te plaatsen want alleen de eerste 12 mogen door. Het verschil tussen de 12de en  de 19de plaats was dan ook maar een half punt.

Ook konden de turners zich plaatsen voor de toestelfinales. Bryan draaide een zeer goede wedstrijd op het onderdeel vloer en wist zich opnieuw te plaatsen voor deze finale. Hij mag zich in ieder geval al meten met de beste 6 van Nederland.

Bryan heeft veel nieuwe onderdelen geturnd en ondanks dat hij dit jaar weer een divisie hoger turnt dan vorig jaar is hij er toch weer bij op zondag 25 mei 2014 in Utrecht. Wij zijn dan ook super trots en wensen hem daar veel succes.