Geslaagd Turnkamp voor CGV Scheveningen!

Afgelopen week is er een kamp georganiseerd voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar van turnvereniging CGV Scheveningen van woensdag tot en met vrijdag. Trainster Silva van der Pol heeft als opdrachtgever 7 studenten van de HALO benaderd om dit kamp vorm te geven met trainingen, leuke spelletjes tussendoor, eten en slapen. Samen met een aantal vrijwilligers is het gelukt om de kinderen nieuwe bewegingen te laten oefenen en aan te leren tijdens de trainingen. Splitten, handstanden, radslagen, salto’s voor- en achterover en zelfs dubbele salto’s, ze kwamen allemaal langs. Naast de trainingen in de turnhal zijn er ook leuke spelletjes gehouden in de sporthal, op het kunstgras en zelfs op het strand, waarbij ze elkaar wat beter konden leren kennen. Op donderdag was de bonte avond waarbij zowel de leiding als de kinderen allemaal leuke acts en dansjes hebben laten zien. Ook deze nacht bleven de kinderen weer lekker slapen tussen de balken en rekstokken. Vrijdag werden de kinderen weer opgehaald door de ouders en werd er een geweldige afsluiting neergezet. De kinderen lieten in de vorm van een show het kampdansje zien dat ze hebben geleerd en vervolgens kwamen de verschillende turnonderdelen weer langs. De ouders waren erg onder de indruk van wat hun zoon/dochter allemaal had geleerd de afgelopen dagen! Het was een geweldig kamp waar van alles om de hoek kwam kijken. Bloed, zweet en tranen waren van de partij, maar uiteindelijk ging iedereen met een lach weer naar huis. Op naar volgend jaar!

IMG-20140502-WA0056

Binnenkort een filmpje met alle foto’s en beelden van het kamp!

Hou dus de website in de gaten.