logoCGV Scheveningen heeft uiteindelijk met 10 kinderen meegedaan aan de Turn en Fundag  in Bodegraven, waar je op 3 toestellen, vloer, trampoline, meiden: balk, jongens: brug gelijk een wedstrijd doet, met daarna een recreatief programma.

DSCN1208

Het begon allemaal in een ongelukkig gesternte, Esther al wat langer geblesseerd, Chelly die zich vrijdag af moest melden wegens ziekte, en Indy die de op de laatste donderdag training een dikke enkel opliep. Dus allemaal wat vervelend. Alle 3 een snel herstel.

17 mei was een stralende zonnige dag, dus dat was heerlijk. Juf Judith, meester Rens en meester Nico en een heleboel ouders gingen ook mee. We verzamelden voor het Lindoduin en gingen op weg naar Bodegraven en niemand was te laat!

Zenuwachtig! Nee hoor! Dat leek maar zo, de eerste wedstrijden buiten de vereniging en ja wat  moet je dan????? En dat was te merken ook, lees verder.

DSCN1210

Pupil 1 Niv  R1 Plus

Josephine Atoe  een 4e plaats in het algemeen klassement, Ze  heeft degelijke wedstrijden gedraaid, zonder echte fouten ze heeft de oefeningen gedaan zoals op de training. Tramp 1epl, balk 3epl  vloer 5epl , algemeen dus prima.

Luna Verseveld, een 8e plaats in het algemeen klassement, scoorde op tramp een 3epl, op balk een 1epl plaats en ja vloer een laatste plaats!, was de oefening even vergeten. ik denk dat je anders bij de beste 3 zou zitten.

Pupil 1 Niv D3, Vienna Plugge
6e plaats in het algemeen klassement, met stip 1e op vloer, een volpunt verschil met nr 2, , tramp een 2epl. Balk een laatste plaats. met een gemiddelde cijfer op balk, zou het zeer hoge klassering zijn geweest. en je kan de balk oefening normaal gesproken.

Pupil 1 Niv  D2, Evana Blok.
2e plaats in het algemeen klassement, heeft mooie oefeningen laten zien. Balk, goed, een beetje ondergewaardeerd, denk ik. Vloer 0,05 minder dan nr 1, tramp gelijk met nr 1.  Maar zelfs als ze op balk had gekregen wat ik denk zou ze geen 1e zijn geworden nr 1 was inderdaad de beste. ga zo door Evana. Nu nog een beetje sterker worden.

Pupil 2 R1 Plus, Star Koper.
16e plaats in het algemeen klassement scoorde op tramp een gedeelde 3e pl, op balk gemiddeld en  ja vloer een 2 na laatste plaats, was de oefening even vergeten.

Pupil 2 R1 Plus, Wendy Boudestein.
19e plaats in het algemeen klassement scoorde op tramp een gedeelde 3e pl, op balk gemiddeld en  ja vloer een 1 na laatste plaats , was de oefening ook even vergeten.

Pupil 2 D3, Karlijn v/d Hor.
7e plaats in het algemeen klassement scoorde op tramp hoog  en liet 0,4 liggen op de nr 1, Op vloer een gemiddelde oefening zoals Karlijn ze doet op de training, en ja dan Balk  Karlijn vindt dat een ….. toestel, dat bleek al op de verenigingsdag. nu ging het een grote stap voorwaarts en was het een stuk beter, Karlijn we gaan daar verder aan werken en dan moet het goed komen.

DSCN1211De jongens:

Op het hogere niveau hadden de jongens van CGV Scheveningen geen tegenstand van belang, daarom alleen een stukje hoe ik de oefeningen vond gaan.

Jongens 7-9 niv 10 Jamie Vink.
Het begon goed! Brug en dan de Kip, ja te wild en niet geconcentreerd  en boem op de grond. Oefening opnieuw begonnen, nu wel goed en als je dan nog een 12.50 pnt. Kan je nagaan als je het in 1 keer geod had gedaan ?. Want dat je hier erg veel aftrek voor hebt gekregen is duidelijk. Vloer 15,75 heel erg goed en tramp 13,40 prima.

Jongens 10-13 niv 10 Dave Smits Schouten.
Mooie brug oefening met 15,70 erg hoog , de vloer met 13, 15 viel een beetje tegen ondanks dat het 13,15 een behoorlijk cijfer was, maar ik wil altijd toch iets meer, tramp met 13,20 mooi gelukkig telde de beste sprong. en niet het gemiddelde.

Jongens 10-13 niv 10 Puntsok Tsang.
Brug 14,70 als de kip tot hoeksteun zou gaan een wereld oefening daar moeten we nog aan werken. Vloer met 16.60 het hoogste cijfer van de dag. Super. Tramp met 13,90 hoog maar het jurylid had toch nog wel wat aanmerkingen, zal ik je op de les uitleggen.

Eigenlijk hebben alle kids wel hun best gedaan, maar hadden enige meiden de BBBBBrrrarties, de volgende keer hoeven we echt niet meer zenuwachtig te zijn.

Een leuk recreatief programma, met o/a tumblingbaan, spel  en dans, waar echt alle kinderen, ook de jongens wel heeeeel erg veel plezier aan beleefden.

We gaan weer hard trainen want de demonstratie op vlaggetjesdag staat voor de deur.

Juf Judith, Meester Rens en Meester Nico

DSCN1198DSCN1196

Uitslagenlijst