Turnen Heren – finale 1e & 2de divisie

Voor onze mannen Tim v.d. Zwan en Bryan v.d. Outenaar stond dit weekend de finale turnen op het programma. Dit is waar ze het hele jaar keihard voor hebben getraind, en nu moest het gebeuren. Beide mannen zijn een divisie hoger gaan turnen dan vorig jaar dus geen gemakkelijke opdracht. Tim had zaterdag zijn all round finale en in een zeer spannende strijd waar de verschillen klein waren, moest er op top nivo worden gepresteerd om in de prijzen te vallen. Tim behaalde een knappe 13e plaats in een turners veld vol met kanonnen.

Zondag konden zowel Tim als Bryan op het onderdeel vloer alsnog voor eremetaal gaan in de toestelfinale. Het was een titanen strijd tussen de beste van Nederland waarbij iedereen tot het uiterste ging om zijn beste oefening te laten zien. Er moesten risico’s worden genomen om in de prijzen te vallen. Tim behaalde een 5e plaats en Bryan een 4e plaats.
Wij zijn als vereniging super trots op onze turners die CGV Scheveningen weer op de nationale turnkaart hebben weten neer te zetten

NK heren 27-05-2014 PR 1.

NK heren 27-05-2014 PR 2.