Turndemonstraties op vlaggetjesdag

Vlaggetjesdag_100CGV Scheveningen en Neptunus hebben alweer voor de 2e keer samengewerkt en turndemonstraties gegeven op het taptoe aan de Scheveningse haven. Een mooi terrein om turndemonstraties te geven. 120 leden van beide verenigingen verzamelden zich op het taptoe terrein.

De kleuters begonnen en deze keer was het gerelateerd aan de zee. namelijk ZEEROVERS. Uitgedost als piraten hebben zij hun kunsten vertoond, wat altijd heel lieflijk is.

De groep 6/8 jaar lieten hun op diverse trampolines hun oefeningen zien die ze geleerd hadden, gewoon trampoline, dubbel trampolines en plankoline , deze lijkt op een reutherplank en een minitrampoline.

Vlaggetjesdag

De groep 9/11 jaar liet zien hoe je overslagen en flickflacken leert. Simpel je doet het stapje voor stapje tot je een overslag of flickflack kan.

De jonge en ouder jongens lieten diverse dingen zien. namelijk voltige op de paddenstoel en het paard en met een basis en een hoog niveau. De jonge jongens lieten de brug onderdelen zien op brug gelijk waarna de grotere jongens spectaculaire salto, schroeven en dubbele salto´s lieten zien.

De gezamenlijke demo Neptunus en CGV Scheveningen van de groep 13 jaar en ouder werd geshowd op de grote trampoline. Aanspringen via kleine trampolines, gevolgd door sprong op de grote trampoline, dit zag er spectaculair uit.Vlaggetjesdag overzicht

De wedstrijdgroep van Neptunus liet zien dat je de balk ook voor andere doeleinden kon gebruiken. Je kan er namelijk ook overheen springen, en dat je dat leuk kunt aan kleden liet deze groep zien.

Als laatste was de wedstrijd groep hun show zien. Het is altijd voor de toeschouwers een verassing wat de leiding weer uit de hoge hoed heeft getoverd, altijd spectaculair, je moet het eigenlijk zelf zien, want het was te veel om op te noemen.

foto stefan

 

Er zijn foto’s gemaakt door fotograaf Stefan Zandbergen.

Deze zijn ook na te bestellen.

Kijk op www.fotostefan.nl