Kleurige middag bij het regenboogturnen!

IMG-20140713-WA0013Zondag 13-07-14 werd door de Bosan Turnacademie het regenboogturnen georganiseerd. Dit was de 2e editie en ondanks dat het op het laatste moment werd georganiseerd waren er toch veel deelneemsters. Van CGV Scheveningen deden de meiden van de voor en tussenselectie mee. Het was een leuke en gezellige middag. Alle beoordelaars hadden een kleurige ketting om en de meisjes moisten een heleboel oefeningen laten zien. MarpessaUiteindelijk kreeg iedereen een mooi diploma in 1 van de kleuren van de regenboog. Cheyenna slaagde erin om een rood diploma te behalen. Claire, Joanne, Rune, Puck hadden een oranje diploma en Britt behaalde een geel diploma.

Aan het einde van de middag gaf de Bosan Turnacademie een demonstratie, waar onze eigen Marpessa in spetterde!