Selectiedag1

Geslaagde Selectiedag

Zaterdag 20 september hebben 29 enthousiastelingen zich opgegeven voor de selectiedag van C.G.V. Scheveningen. Meisjes vanaf 7 jaar konden zich opgeven voor een training in de turnhal. Tijdens deze training werd gekeken of er meisjes waren die in aanmerking zouden komen voor de voorselectie, tussenselectie, B-selectie en wedstrijdgroep. Er werd gekeken naar lichaamsspanning, kracht en lenigheid, maar natuurlijk moest iedereen ook zijn kunsten vertonen op de turntoestellen. Aan het einde van de training hebben de huidige selectiegroepen demonstraties gegeven waarmee zij met flick flacken, overslagen en salto’s door de lucht vlogen. Met deze mooie demonstratie tot slot en veel publiek, een geslaagde middag bij C.G.V. Scheveningen. Zaterdag en zondag werden de meisjes gebeld die uitgenodigd worden voor een proefperiode. Dit zijn bij de voorselectie : Elisah, Caitlynn, Linsey, Annelize, Laila, Joey en Senne, bij de B-selectie : Pamela, Naomi, Tamara en Karolina en bij de wedstrijdgroep : Luna en Evana. Wij wensen deze meiden veel succes!