Onderlinge Springwedstrijden

De Onderlinge Springwedstrijden van CGV Scheveningen van afgelopen zaterdag was weer een groot succes. Het was een leuke, drukke maar vlotte dag, waarbij de turners en turnsters alles uit de kast haalden om in de prijzen te vallen!

Er waren drie wedstrijdrondes en een demonstratie door de wedstrijdgroep.

In de eerste ronde was de leeftijdcategorie 6-8 jaar aan de beurt. Zij deden groepswedstrijden op lange mat, trampoline, plank kast en trampoline kast. De 9-11 jarigen, de B-selectie en de meiden 12+ waren een ronde later aan de beurt en vertoonden hun kunsten op dezelfde toestellen. In deze ronde werd individueel gesprongen, wat natuurlijk extra spannend is. Voordat deze ronde begon, werden alle deelnemers en belangstellingen getrakteerd op een spetterende demo van de wedstrijdgroep. Zij vertoonden hun kunsten op de vloer en minitrampoline en kregen terecht een luid applaus bij de afmars. De prijsuitreiking van de eerste ronde volgde waarbij de groepen ‘Salamanders’, ‘Cobra’s’ en ‘Haaien’ in hun categorie een eerste plek behaalden.

In de tweede ronde verdienden Oceane, Luna, Evana, Phuntsok, Arsen, Mats en Aimee een gouden medaille. Mathilde, Star, Indy en Dave waren de gelukkige met een zilveren medaille, Tamara en Vienna kregen een bronzen medaille. In de derde ronde werd op de grote trampoline en tumblingbaan gesprongen, deze wedstrijden waren misschien wel het spannendste van alle wedstrijden. Dat was ook op de gezichten van de turners en turnsters af te lezen. Al werd er fanatiek geturnd, sportief tegen de ‘tegenstanders’ waren de leden zoals ieder jaar weer! Indy, Cheyenna, Bente en Bryan sleepten een gouden plak in de wacht, Claire, Sanne en Lucas behaalden een schitterende zilveren medaille en Isabelle, Melanie en Tim kregen een bronzen plak.

Het is een feit dat de dag op rolletjes liep, er werd met lof over de organisatie gesproken. De organisatie wil naast de algemene leiding de volgende personen nog even bedanken voor hun extra inzet:

  • Jolanda de Boer (te veel om op te noemen)
  • Jordy van der Kaag (muziek, speaker)
  • Anne-Marie van der Zwan (wedstrijdtafel)
  • Linda van den Outenaar (wedstrijdtafel)
  • Mandy Keus (Hoofd jury, jurylid)
  • Ria Meurs (jurylid)
  • Mascha Hofstede-de Bruijn (jurylid)
  • Marijke Blok (jurylid)
  • Joke Bal (tafel gang)
  • Yvonne Oude Maatman (kleding)

bedankt

CGV Scheveningen wil alle winnaars en winnaressen feliciteren met hun welverdiende medaille.