C.G.V. Scheveningen schittert op regio springwedstrijden

Zaterdag 22 november was het zover: de springwedstrijden voor niveau C. Twee groepen van de wedstrijdgroep waren in de ochtend aan de beurt. We mochten dit jaar iets langer uitslapen, want we begonnen om 09.00 uur. Wat een geluk dat de nieuwe turnpakjes van de wedstrijdgroep afgelopen week geleverd zijn, want wat zagen de meiden er fantastisch uit in hun nieuwe turnpakje! De groep 8-12 C: Cher, Melanie, Sanne, Lisa, Bente, Larissa, Evana, Nina en Josefien begonnen bij de plankoline kast, daarna tumblingbaan, trampoline, lange mat en tot slot trampoline pegasus. Voor sommigen hun eerste wedstrijd op dit niveau en voor Evana haar allereerste wedstrijd bij de wedstrijdgroep! De groep 10-16 C: Lisa, Merel, Marpessa, Demi, Imogen, Dieuwertje, Quincy en Hannah begonnen bij de lange mat, daarna minitrampoline pegasus, tumblingbaan, plank pegasus en tot slot minitrampoline. De meiden waren toch wel een beetje zenuwachtig. Door beide groepen werd een schitterende oefening neergezet op de lange mat, er werd heel strak geturnd en beide groepen zijn beloond met een tweede en derde plaats op dit onderdeel! Op de tumblingbaan vlogen de salto’s en flickflacken door de gymzaal en beide groepen werden beloond met een derde plaats op dit onderdeel. Trampoline is een onderdeel waar ieder jaar heel veel groepen zich voor inschrijven. Toch presteerde de groep 10-16 C het om met hun strakke salto’s en sprongen een eerste plaats te behalen! De groep 8-12 C behaalde in hun categorie een mooie 5e plaats. Op de plankoline kast werd door deze groep netjes geturnd, maar toch ook met wat kleine foutjes. In een van de laatste rondes lieten onze oudste meiden nog even zien wat ze in huis hadden bij de plank-pegasus. Demi en Lisa sprongen hier zelfs een salto overheen met de plank, super knap!

Bij de prijsuitreiking was het erg spannend…..maar wat hebben de meiden een mooie prestatie neergezet! C.G.V. Scheveningen ging met maar liefst 7 prijzen naar huis!Wedstrijdgroep

Meiden, jullie hebben geschitterd in jullie mooie, nieuwe turnpakjes en we zijn ontzettend trots op jullie.

Sportieve groetjes van de trainers,

Silvia, Naomi, Roosmarijn, Annaleid en Esther