Foto’s Kerstdisco 2014

Op maandag 29 december sloot CGV Scheveningen het jaar af met een spetterende kerstdisco voor jong en oud. Dit jaar was de kerstdisco spectaculairder dan ooit! Er werden drie groepen gevormd naar leeftijd. Zo waren er leeftijdsgroepen van 6 tot 8 jaar, van 9 tot 15 jaar en de 17 jaar en ouder groep. De feeststerren van 6 tot 8 jaar trapten de avond af. Zij liepen als echte sterren over de versierde rode loper naar binnen. Zij konden zich eerst mooi laten schminken en vervolgens door naar de feestzaal. Deze was mooi versierd en had allerlei lampjes die je in een echte discotheek ook vindt. Zelfs een rookmachine ontbrak niet aan de verbeelding!

Vervolgens werd er volop gedanst en spelletjes gedaan met de feeststerren zoals limbodansen en dansmemorie. De feeststerren kregen ook een mooie cocktailglazen met limonade aangereikt.

Dit jaar waren er ook een aantal hulpouders aanwezig die deze avond ook tot een succes hebben weten te maken! Zij schminkten de kinderen of namen de feeststerren op de foto in het speciaal daarvoor gemaakte fotohoekje met allerlei kerstattributen zoals mutsen en kerstballen.

In elke leeftijdsgroep was er de ruimte om zich op te geven om een act voor te dragen. Dit werd gedaan in de vorm van een dansje of playbacken. Ook de leiding had een kerstdans voorbereidt en liet deze aan alle feeststerren zien.
Aan het eind van elke leeftijdsgroep werd er een prijs uitgereikt voor de mooiste koning of koningin van de disco.

Kortom: een hele leuke avond om op terug te kijken! Wij wensen iedereen een goed uiteinde en volgend jaar maken we er natuurlijk weer een feestje van!!

http://2rings.pass.us/disco-turnen/