Marpessa Wessel door naar 1/2 finale NK

Zaterdag 31 januari was CGV Scheveningen weer druk aan het turnen. Zo konden alle leden deelnemen aan een extra training in de turnhal, welke altijd druk wordt bezocht. Marpessa Wessel vertoonde haar kunsten in Amsterdam.

IMG-20150131-WA0000Eerder dit seizoen had zij al in Deventer een eerste prijs behaald, maar deze wedstrijd is het begin van de weg naar het NK. Sinds vorig jaar is Marpessa gaan trainen bij Bosan Turn academie, waar zij nu 4 keer per week traint en ontzettend vooruit gaat. Deze turnorganisatie is ontstaan uit een samenwerking van meerdere turnclubs om de beste turnsters uit Den Haag op een zo hoog mogelijk niveau te laten turnen. Ook onze heren doen dit bij STHW. Zij komen dan ook nog steeds uit voor CGV Scheveningen.

In Amsterdam waren de regio wedstrijden van zuidholland noord voor de 3e divisie. Marpessa behaalde hier een 4e prijs en plaatste zich hiermee voor de districtfinale en de 1/2 finale. De club is ontzettend trots op Marpessa. Hopelijk lukt het haar dit jaar wel om zich te plaatsen voor de finale en om volgend seizoen een divisie te stijgen.