Open les: demonstratie!

Bekijk hieronder de video!:..

 

Het is weer open lesweek bij C.G.V. Scheveningen! Op woensdag 18 februari 2015 was het kijkles bij de woensdaguren van juf Esther. Omdat de lessen dit seizoen aardig vol zitten, konden er dit jaar helaas geen broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes meedoen. In plaats daarvan had de juf een demonstratie in elkaar gezet, waarbij beide lesuren samengevoegd werden. We lieten als groep zien wat we het afgelopen half jaar geleerd hebben. En wat was het druk! Fantastisch dat er zoveel belangstelling was, bedankt daarvoor!

Meester Jordy was onze dj en kondigde ons aan, waarna we heel enthousiast begonnen aan ons optreden. We begonnen als groep met een stukje dans/acrogym, daarna gingen we in groepjes op verschillende onderdelen turnen. Ieder onderdeel had zijn eigen muziekje. Op de vloer lieten de kinderen mooie koprollen, handstanden en een dansje zien. Op de balk werd er synchroon geturnd en sprongen er kinderen overslagen over de balk heen en op de brug werd er mooi opgehurkt en gezwaaid aan de hoge ligger. We sloten af met een dans en mooie sprongen met de plank.

Na de demo kregen alle kinderen een roos en hebben we een genoten van de disco! Meester Jordy, bedankt voor de leuke muziek.

 

Jullie hebben het echt fantastisch gedaan allemaal, ik ben een trotse juf! Ik wil iedereen onwijs bedanken voor de hulp en belangstelling. Ook mijn voorturnsters Mariska, Hannah, Evana en Bente bedankt voor al jullie hulp!

Bedankt voor de geslaagde middag en tot de volgende keer.

Fijne vakantie!

 

Sportieve groetjes,

Juf Esther