Ook Bryan v/d Outenaar Van CGV Scheveningen laat van zich spreken.

NK heren turnen te Best, 22 maart 2015

De CGV Scheveningen turner Bryan van den Outenaar die ook traint bij STHW was er dit weekend maar 1 doel, zich te plaatsen voor de 1/2 finale. Bryan kwam uit in een sterk deelnemersveld waar het er op of er onder was. Hij begon op ringen en dat was op de afsprong na een prima oefening 10,15. Op naar sprong dat met 11,80 bijna de hoogste was. Op de brug liet Bryan een zeer mooie oefening zien die ook gewaardeerd werd met 11,10. Dan de rekstok, de oefening ging erg goed alleen dacht de jury daar anders over wat een 9,40 als score gaf. De vloer moest goed gaan en dat ging het ook, alleen de hupjes moeten er nog even uit, score 11,95 maar dat kan beter vond hij zelf. Als laatste het paard voltige en daar had hij extra op getraind met als beloning een 8,80. Totaalscore is 63,20 en goed voor een 16e plek wat precies voldoende was voor een plek in de ½ finale. Bryan Best 22-3-2015

Bryan gefeliciteerd met het resultaat en nu proberen te plaatsen voor de finale of een toestelfinale.

 

Heb je ook zin om te komen turnen bij deze groep kijk dan op www.cgvscheveningen.nl

Nico van der Zwan