1/4 Finale turnen heren Volendam

Tim van der Zwan van CGV Scheveningen en traint bij Stichting topturnen Haaglanden heeft zich geplaatst voor de 1/4 finale Nederlandse Kampioenschappen. Het was niet zijn beste wedstrijd, een beetje vermoeide indruk en beetje slordig en dan de nieuwe en steeds moeilijkere onderdelen die nog niet allemaal vlekkeloos verlopen. Op het toestel voltige een mooie oefening, 10.85, het gaat er echt uitzien als bij de wereld kampioenschappen. Op ringen ondanks zwaaien ringen een huizen hoge dubbel salto 10.90. Een val bij de landing bij het toestel sprong 10.10 en ja wat krijg je als je niet valt 1e op dit toestel? met zijn 8e plaats en 62.20 toch eigenlijk makkelijk naar de ½ Finale van de Nederlandse kampioenschappen. En dat is toch wel weer een hele mooie prestatie. Tim op naar de 24e april ½ finale Nederlandse kampioenschappen. Succes !

Ook zijn zus, Sanne van der Zwan, kwam 2 weken daarvoor in actie.

Hier is ook een mooi filmpje van gemaakt!