Mascha de Bruijn en Marijke Blok hebben hun jurybrevet Turnen Dames (TD2) gehaald.

De cursus bestaat uit een aantal cursusavonden aangevuld met online cursus materiaal en ook een online examen. Hiervoor zijn zij met glans geslaagd waardoor ze binnenkort hun eerste wedstrijden namens C.G.V. Scheveningen kunnen gaan jureren.

 

De vereniging is bij deelname aan wedstrijden verplicht om ook juryleden aan te melden. Daarom zijn we erg blij dat Mascha en Marijke deze cursus hebben gedaan zodat we ook in de toekomst weer voldoende juryleden hebben. Als er meer leden zijn die interesse hebben om deze cursus (kosteloos) te gaan volgen kunnen zij zich aanmelden bij Birgit Aalders. Ook voor informatie over jureren en de cursussen kan iedereen contact opnemen met Birgit Aalders (birgitaalders@hotmail.com)  Mascha en Marijke namens het bestuur van harte gefeliciteerd!