Zaterdag 23 mei 2015 was het zover, de districtfinale van D1 en de 4e divisie.
Melanie, Sanne, Lisa en Dieuwertje hadden zich hiervoor geplaatst.

IMG-20150523-WA0018Melanie moest turnen in wedstrijdronde 1, onder leiding van Naomi, Roosmarijn en Annaleid liet Melanie mooie oefeningen zien op alle toestellen. Helaas viel ze van de balk en dat waren kostbare punten. Toch lukte het haar nog om de top 10 te bereiken. Melanie eindigde op de 9e plaats. Op het toestel sprong was zij 5e van Zuidholland.

groepIn wedstrijdronde 2 waren Sanne, Lisa en Dieuwertje aan de beurt. Sanne had er zin in en Lisa en Dieuwertje hadden toch wel een beetje zenuwen. Sanne heeft het heel netjes gedaan. In de voorronde was zij 7e geworden en dat zou betekenen, dat zou in ieder geval de top 14 zou moeten kunnen halen. Dit heeft Sanne waargemaakt met ook helaas een val op balk. Zij werd 13e. Op het onderdeel brug was zij zelfs 2e van Zuidholland.

Lisa en Dieuwertje presteerde het wel om op de balk te blijven staan en behaalde hier dan ook allebei een score boven de 10 punten. Helaas liepen de brug oefeningen nog niet zo lekker en misten ze allebei nog een aantal eisen, want de jury in de finales is altijd een stuk strenger. Dieuwertje eindigde als 15e en Lisa op de 18e plaats. Netjes geturnd. Ook zij mogen tevreden zijn. Het hoogste resultaat van Dieuwertje was 6e plaats op brug en Lisa was 9e van Zuidholland op het onderdeel evenwichtsbalk. Alle puntjes, die bleven liggen nemen we weer mee naar volgende wedstrijd en wie weet lukt het deze meiden volgend jaar weer om de finale te behalen.

IMG-20150523-WA0019Al met al een leuke en leerzame zaterdag voor C.G.V. Scheveningen

 

Uitslag wedstrijd 1 ZH 2015-05-23

Uitslag wedstrijd 2 ZH 2015-05-23