Een geslaagde dag vol met demonstraties gegeven door de Scheveningse turnverenigingen

Wat begon als een regenachtige en koude ochtend liep uit op een geslaagde dag. Zowel de vereniging CGV en Neptunus hebben de afgelopen maanden veel aandacht gestoken in de voorbereidingen rond Vlaggetjesdag 2015. Zo zijn er spetterende demo’s bedacht en uitgevoerd door allerlei verschillende leeftijden. Na een gezamenlijke warming up, waren het de mini’s die de spits afbeten. Alle kinderen zaten vol met energie en enthousiasme, dat de kou niet eens meer werd opgemerkt. Het was vanuit het publiek goed zichtbaar dat de kinderen zich vermaakten. Ook het recreatief programma in de middag is goed uitgepakt. Hier maakten jong en oud kennis met diverse turnelementen.┬áKortom, Vlaggetjesdag 2015 was weer een groot success!

8160-def