2e prijs Jeugd Niveau C Airtumbling

Vroeg uit de veren op vaderdag om voor het eerst mee te doen aan de AHOY cup springwedstrijden.

IMG-20150621-WA0007

De meiden mochten helaas niet deelnemen aan de haagse bosan cup, dus zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief. dit was Airtumblingbaan springen in Ahoy geworden! En leuk dat het was, de wedstrijdleiding verwelkomde ons als nieuwe deelnemende club en naast het springen was er nog zoveel meer te doen, dat maakte het nog leuk. We hebben een goede wedstrijd gedraaid en weer veel wedstrijd ervaring opgedaan. De meiden hebben mooie sprongen laten zien met af en toe nog wat foutjes door de zenuwen, maar het zag er al heel strak uit. De meiden hadden aan het begin van het seizoen nog in het D-niveau meegedaan en deden nu al een niveau hoger mee, waardoor we zelf de oefenstof mochten kiezen. Salto’s voorover, achterover, flick flacken en overslagen. Ze hebben alles uit de kast gehaald. Naast de aanmoediging van de familie kwamen we ook nog onze eigen trainster Shelley tegen, die als vrijwilliger aan het werk was bij het fantastic gymnastics evenement. http://www.fantasticgymnastics.nl/. Dat was een leuke verrassing! Uiteindelijk mochten we ook nog eens op het erepodium naar voren komen om een 2e prijs in ontvangst te nemen. Gefeliciteerd!

IMG-20150621-WA0001 IMG-20150621-WA0005

uitslagen-ahoycup-airtumbling-combi