Veel talent tijdens Selectiedag CGV Scheveningen!

Zaterdag 19 september hebben 30 enthousiastelingen zich opgegeven voor de selectiedag van C.G.V. Scheveningen. Meisjes vanaf 6 jaar konden zich opgeven voor een training in de turnhal. Tijdens deze training werd gekeken of er meisjes waren die in aanmerking zouden komen voor de voorselectie, tussenselectie, B-selectie en wedstrijdgroep. Er werd gekeken naar lichaamsspanning, kracht en lenigheid, maar natuurlijk moest iedereen ook zijn kunsten vertonen op de turntoestellen. Aan het einde van de training hebben de huidige selectiegroepen een demonstratie gegeven waarmee zij met flick flacken, overslagen en salto’s door de lucht vlogen. Met deze mooie demonstratie tot slot en veel publiek, een geslaagde middag bij C.G.V. Scheveningen. Zondag en maandag werden de meisjes gebeld die uitgenodigd worden voor een proefperiode.Ook zijn Oceane Zemering en Lucie Bower doorgestroomd van de B-selectie naar de tussenselectie en wedstrijdgroep. Wij wensen alle meiden veel succes! De foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum!

site