Prijzenfestival voor turnvereniging CGV Scheveningen

Het was  een. sportief prijzenfestival voor turnvereniging CGV Scheveningen, Na vorig jaar al zeer tevreden te zijn geweest met de prestaties van de deelnemers van CGV Scheveningen tijdens de districtsspringen op E en D niveau. Hebben ze het nu nog beter gedaan. Met maar liefst 6 eerste, 2 tweede en 4 derde prijzen werd het resultaat van vorig jaar overtroffen.We lichten een paar groepen eruit, het totale verslag en uitslag is te vinden op onze website. De senioren meiden bestaande uit Judith, Esther, Amber, Silvia, Elise, Mariska Daantje en Shelley werden  3 x kampioen op D niveau met behoorlijk wat tegenstand, op de toestellen, Langemat, Trampoline en Trampoline Pegasus, een nieuwe toestel, wat we onlangs hebben kunnen aanschaffen. De junior meiden 10-16 jr D Niv bestaande uit, Indy, Vienne, Finja, Chelley, Esther, Kisako en Lucie, hebben gestreden voor wat ze waard waren en dat is heel wat hoor ! konden net niet in de prijzen vallen. Met een derde plaats op, Trampoline Pegasus,  een 4e plaats op Trampoline een 5e plaats  op Langemat. Hebben ze fantastische gepresteerd , met wel de zwaarste tegenstanders van de hele dag. Blijf zo trainen meiden, blijf er plezier in hebben en dan leer nog heel veel. De jongste meisje 8-9 jr D niveau, bestaande uit Lisa, Rune, Meriadette, Annelize, Laila en Senne, een nog totaal onervaren ploeg die pas is begonnen met meer keren trainen. Werden 3e  op Langemat, 3e op Trampoline/Kast en 2e op Plank/Kast. Met heel veel, nml 15  tegenstanders, belooft wat voor de toekomst als ze hard blijven door trainen. De jongste meisje 8-9 op  E niveau, bestaande uit, Dominique, Jadicey, Karolina, Felicity, Linsey, Caittlynn. Een 1e plaats op Trampoline/Kast en een 3e plaats op Plankoline/Kast.ook zij zijn net begonnen met meerdere uren te trainen. Ook deed de groep van juf Esther Bal mee  8/9 jr Niv E, Bestaande uit Sanne, Anne, Gabrielle, Sarah, Eveline, Liv, Nora, Kaylee en dat is een groep die normaal maar 1 uur per week traint en er erg veel plezier in hebben en dat zie je dan ook, met maar 4 keer extra trainen behaalden ze een 1e prijs op Trampoline/Kast en een 1e prijs op Plankoline Kast, echt een fantastische prestatie. Meisjes 10-12 jr  op E niv bestaande uit Star, Juliette, Tamara, Pamela, Myria, Rana, Sanne en Luna, werden 1e op trampolinje / kast en ook nog eens 1e op plankoline/Kast. De jongens 10-12 jr Niv D, bestaan de uit Dave, Bram, Wout, Milan, Mink en Mats hebben zich niet kunnen mengen in de prijzen. De tegenstanders waren behoorlijk goed en dan zijn zelf gemaakte foutjes heel duur.

Al met al fantastische springwedstrijden van de Deelnemers van CGV Scheveningen.

1 foto

Heb je ook zin om te komen turnen bij deze groepen kijk dan op www.cgvscheveningen.nl

Nico van der Zwan.