Lieve jongens, meiden, dames en heren van C.G.V Scheveningen

Nog eventjes en dan is het eindelijk 22 december en dan is er de KERSTDISCO! Zijn jullie al hard danspasjes aan het oefenen?  Want we gaan natuurlijk weer heel veel dansen. Misschien kan jij wel heel goed stijldansen of limbodansen of breakdansen?

De kerstdisco is van 6 tot en met 8 jaar van half 7 tot 8 uur  en de entree is 3 euro graag vooraf betalen.  De kerstdisco is van 9 tot en met 15 jaar van 8 uur tot half 10 en de entree is 3 euro graag vooraf betalen.  De kerstdisco is van 16 tot … van half 10 tot elf uur en de entree is 5 euro graag vooraf betalen.

Vorig jaar zagen jullie er allemaal zo mooi uit, dit jaar mag je heel veel glitter en glamour gebruiken. Ik ben er ook nog niet uit wat ik nou eigenlijk ga aantrekken. Wie wil er met mij mee over de rode loper lopen?

Hebben jullie al van jullie juf of meester gehoord dat er een playbackshow is? Ik doen ook mee! Jullie toch ook? Iedere avond voor het slapen gaan, doe ik de kerstradio aan en oefen ik even voor de spiegel. Ik ben zo benieuwd wie er allemaal mee gaan doen. Vergeet je dan niet op te geven bij je juf of meester hè? Anders weet de DJ niet welk liedje er aan moet. Als je een verzoek nummer hebt kan je deze sturen naar: kerstdisco@vdkaag.organiseert.nl

Ik zie alweer dat ik veel en veel te veel verklap over de kerstdisco.. De rest houd ik nog even geheim en misschien zie ik je wel op de kerstdisco! Geef je snel op bij de juf of meester of stuur een mailtje naar Danielle__93@live.nl (2 x laag streepje)

Heel veel liefs de Kerstman!

Klik Hier <—- Voor de brief van de kerst disco!