IMG-20160109-WA0011

Zaterdag 09 januari, vond de eerste plaatsing wedstrijd voor de turnsters uit de 3e divisie plaats in Amsterdam. Voor CGV Scheveningen deden er 6 turnsters mee, voor allemaal was het de eerste keer in deze divisie. In de eerste ronde, kwamen Lisa en Melanie in actie! Ondanks de zenuwen hebben zij het keurig gedaan. Melanie werd zelfs beloont met een 4de prijs! In de tweede ronde moesten de jongste meiden turnen, Indy en Isabel hadden allebei nog moeite met het onderdeel rek, maar kwamen sterk uit bij het onderdeel vloer en sprong! Hierbij is Indy in de meerkamp 5e geworden! In de laatste ronde, kwamen Sanne en Dieuwertje in actie. Sanne had nog wat last van zenuwen op de balk maar heeft het verder heel netjes gedaan op de andere onderdelen! Voor Dieuwertje was het de eerste keer als senior en liep nog niet alles zo als ze wilden. Maar Dieuwertje heeft een nette vloer oefening laten zien en een mooie balk oefening ondanks haar zenuwen. Voor haar was dit een goed leermoment. Het was een leuke en leerzame dag! En wij als trainers zijn trots op de meiden.

IMG-20160109-WA00076-2-2016 zal de 2e plaatsingswedstrijd zijn voor het NK. Wie weet zullen er meiden doorstromen naar de volgende ronde. Als Melanie en Indy nog een keer deze prestaties neer kunnen zetten, staan zij misschien wel in de 1/2 finale.

Naomi Tuit

Uitslag Meerkamp Wedstrijd 1

Uitslag Meerkamp Wedstrijd 2

Uitslag Meerkamp Wedstrijd 3