CGV Scheveningen straalt tijdens finales!

IMG-20160525-WA0005Het was een druk turnweekend voor CGV Scheveningen. De B-selectie turnde tijdens de turn en fundagen. Larissa, Lucie en Evana hadden hun districtfinale in Amsterdam en Indy Siebilo turnde tijdens het NK in Dordrecht.

IMG-20160525-WA0007Tijdens de districtfinale in Amsterdam liep alles op rolletjes. De meiden turnden nette oefeningen en vielen allemaal niet van de balk. Aangezien de beste meiden uit de regio hier turnen is de concurrentie groot. Lucie eindigde op de 27e plaats, Larissa op de 18e plaats en Evana behaalde zelfs de 13e plaats. Een mooi resultaat.. Persoonlijke hoogte punten waren ook nog, dat Evana 4e op sprong is geworden, Larissa 6e op brug en Lucie 3e op balk. De dames kunnen trots op zichzelf zijn!

Uitslagen districtfinale

Voor het eerst vertoont CGV Scheveningen zich op het NK turnen. IMG-20160521-WA0011En Indy Siebilo heeft hiervoor gezorgd. Een prestatie op zich al om hier te komen, want van de regionale wedstrijden plaats je je voor de ½ finale en daarna voor de meerkamp en toestelfinales. Indy had zich voor 2 finales geplaatst de meerkamp finale en de toestelfinale balk. IMG-20160521-WA0018Ze moest dan wel 2 dagen na elkaar turnen. Het NK was al een hele ervaring op zich. De sfeer, het publiek, 3 soms zelfs 4 juryleden per toestel, fotograven, en de hele entourage met vlaggen, ballonnen. Alles was uit de kast gehaald om er een feestje van te maken en dat was het zeker!

Nu moest er nog geturnd worden. Indy deed het heel goed op alle toestellen. Ze zette haar beste beentje voor en kon haar zenuwen de baas blijven. Ook zij viel niet van de balk en hier behaalde ze dan ook de 5e plaats. De jury was streng en de concurrentie groot, want veel meiden trainen zelfs 4 keer per week. Terwijl Indy 2 keer in de week in de zaal staat. Uiteindelijk werd haar optreden beloond met een 18e plaats!

IMG-20160521-WA0035Op zondag mocht Indy nog een keer in actie komen tijdens de toestelfinale vloer. Hier werden de turnsters 1 voor 1 voorgesteld aan het publiek. Indy deed het nog een stukje beter dan de dag daarvoor tijdens de meerkampfinale. Het lukte haar om de 7e plaats te behalen. Een fantastisch resultaat. CGV Scheveningen is super trots.

Uitslag meerkamp

Uitslag toestel