Turn en fundag 28 mei Sassenheim

Na vorige week al goede resultanten te hebben behaald bij de turn en fun wedstrijden in Alphen a/d Rijn, 4 deelneemsters en 2 medailles( zie ander stukje op onze website), werd het op 28 mei in Sassenheim nog eens dunnetjes overgedaan.groep turnfun

15 deelnemers /sters, 9 medailles!

8 Meiden, 3 jongens van de B selectie en 4 recreatie meisjes hebben meegedaan. Het project B selectie, dat nu ongeveer 2 ½ geleden van gestart is gegaan, werpt zijn vruchten af en is een succes.

De meiden deden hun oefeningen op: vloer, trampoline en balk. De jongens op: rekstok , vloer en trampoline, met daarna een recreatief programma.

28 mei een spannende dag, met heerlijk weer en vroeg op!

De uitslagen:

.Juf Esther , met haar 4 recreatie meiden, deden het ongelooflijk goed, lees maar!

Meisjes Pupil 1, niv R1: Nora Laouas 36.60 pnt 2e plaats en een zilveren medaille.

Eveline v/d Borch deed het nog een tandje beter met een score van 39.15 pnt 1e plaats en een gouden medaille.

Meisjes Pupil 2, niv R1: Gabrielle Padmos 35.80 pnt 3e plaats en een bronzen medaille en Zara v Rijn deed het ook nog een tandje beter met een score van 37.55 pnt ook een 1e plaats en een gouden medaille. Dus 4 meiden die allemaal in de prijzen vielen. Nogmaals Ongelooflijk. Prima juf Esther Bal!

Meisjes B selectie pupil 1 D2:

Felicity Gerrits, alle toestellen goed , maar net niet hoog genoeg om in de prijzen te vallen Totaal score 36.60 pnt 13e plaats. Karolina Schramm:, de hoogste score op vloer 13.60. totaalscore 38.40 pnt en een 6e plaats. Wees trots op wat je hebt laten zien.

Liza Malyaeva alle toestellen balk 3e , prima daardoor ook een totaal score 39.20 pnt een 3e plaats en een bronzen medaille. Linsey de Jong de hoogste score op trampoline 14.00 pnt, totaal score 39.50 pnt een 2e plaats. een zilveren medaille.

Meisjes B selectie pupil 2 D2:

Dominique v Oosterom 38.40 een 6e plaats, vloer 15.00 pnt de hoogste score van allemaal en trampoline 13.80 ook de hoogste score van allemaal, als Dominique iets rustiger wordt op balk 9.60,zou het ook daar beter zijn gegaan. Totaal score 38.40 een 6e plaats.

Meriadette Evertsz een beetje nerveus , Meriadette moet nog een beetje netter en rustiger gaan werken maar met deze inzet en enthousiasme gaat dat ook wel gebeuren. Tot 34.70 pnt een gedeelde 13e plaats.

Meisjes B selectie niv.jeugd 2 D2:

Star Koper. Star deed het prima, is sinds januari een niv hoger gegaan en moet dus op haar tenen lopen. Alle oefeningen net even te weinig. Daar moeten we verder hard aan werken. Maar dat komt wel goed met zoveel enthousiasme. 10e plaats 36.60 pnt..

De jongens:

Op het hogere niveau hadden de jongens van CGV Scheveningen gelukkig dit jaar veel tegenstand, wat wel heel erg leuk is.

Milan Verdoes niv 11, 7-9 jr was in de morgen aan de beurt. Hij had veel tegenstanders in zijn groep en hij kon dus aan de bak. En dat deed hij dan ook met een 19.20 pnt op rekstok , 15,70 pnt op vloer en 13.30 pnt op tramp totaal 48.20 een 2e plaats met een zilveren medaille.

Bram Verstraten 10-13 jr niv 11

De grootste verassing van de dag. Op de training nog lukte de oefening op rekstok niet. Nu bijna helemaal wel. 18.50 pnt, vloer 17.90 pnt de hoogste score en tramp 14.00 pnt ook de hoogste score. Totaal 50.40 en een 1e plaats en een gouden medaille.

Wout Pronk: 10-13 jr niv 10

Wout had veel pech deze keer. Rekstok mooi 18.30 pnt , vloer meestal prima bij de trainingen nu 15.00 pnt voor Wout een slecht cijfer.

Trampoline, door een ander soort trampoline, nog wel een 1e goede sprong, nml barani, maar zijn 2e sprong een streksalto, kwam er niet uit. Later bij het recreatie programma sprong hij die sprong meerdere keren weer torenhoog, zo gezegd op het verkeerd moment gepiekt. Totaal score 47.00 6e plaats.

Dave Smits Schouten 10-13 jr niv 10, die al wat meer wedstrijden heeft geturnd, wat je ook kan zien, hij is rustiger en kent het klappen van de zweep. Met een score van 48,70 een 2e plaats en een zilveren medaille.

Helaas hadden we ook 4 afzeggingen door allerlei omstandig heden, anders?

Eigenlijk hebben alle kids hun best gedaan maar hadden enige meiden de BBBBBraties! de volgende keer hoeven we echt niet meer zenuwachtig te zijn.

Als toetje een leuk recreatief programma, met o/a tumbling baan, dubbel trampoline , spel en dans, waar echt alle kinderen, ook de jongens wel heeeeel erg veel plezier aan beleefden.

We gaan weer hard trainen want:

de demonstratie op vlaggetjesdag staat voor de deur.

Juf Judith de Boer, Esther de Boer, Esther Bal, en meester Nico van der Zwan

Wil je ook gaan turnen?

Kijk dan op onze site www.cgvscheveningen.nl

Of bel Nico van der Zwan 06-51498516.