Districtfinale Instap D1

IMG-20160612-WA0011 IMG-20160612-WA0013 IMG-20160612-WA0014Zaterdag 11 juni was de districtfinale voor Laila en Senne in Amsterdam. De meiden hebben de afgelopen trainingen nog hard gewerkt om de oefeningen te verbeteren en waren helemaal klaar voor hun finale. Al vroeg in de ochtend waren Laila en Senne aan de beurt. Ze mochten beginnen op het onderdeel sprong. Hier lieten beide meiden super goede sprongen zien. Senne is zelfs 2de geworden op het onderdeel sprong met een score van 13.800. Na sprong gingen de meiden naar brug en balk. Ook op deze onderdelen lieten de meiden goede oefeningen zien aan de jury. Bij de brug heeft Laila een hele mooie oefening laten zien. Het zwaaien aan de hoge ligger ging een stuk beter en ook werd er heel netjes geturnd. Laila heeft voor de brug een score gekregen van 11.700. Op de balk liet Senne een hele stabiele oefening zien. Ze had helemaal geen wiebels en haar sprongen waren hoog. Senne heeft hiervoor een score van 12.200 gekregen. Als laatst mochten de meiden hun oefeningen op de vloer laten zien. Laila en Senne hebben beide een mooie vloeroefening neergezet.
Laila en Senne zijn heel erg vooruit gegaan en hebben beide een goede wedstrijd gedraaid.Uiteindelijk is Senne 14de geworden en Laila 26ste.

Uitslag instap