Toestelwedstrijd CGV Scheveningen

Zaterdag 14 januari organiseerde CGV Scheveningen een toestelwedstrijd en een sterrenkaart afsluiting voor de wedstrijdgroep, B-selectie, tussenselectie en voorselectie. Een mooi moment om de oefeningen voor echte juryleden uit te testen. Zo konden de turnster alvast kijken of ze op de goede weg zijn en om extra wedstrijdervaring op te doen.

Dit jaar deed de B-selectie voor het eerst mee, dit was een groot succes. Hierdoor waren er zelfs 2 wedstrijdrondes met in totaal 51 deelneemsters. En deden alle selectieleden mee!

Doordat het een toestelwedstrijd was, waren er veel prijzen te verdienen.

De voorinstappers van de voorselectie moesten onderdelen afsluiten waarmee ze zilveren en gouden sterren konden verdienen, de 3 meiden met de meeste sterrenpunten kreeg ook nog een prijs.

Al met al een geslaagde turnmiddag, waarin de turnsters heel sportief naast elkaar staan en blij voor ieders prestatie zijn, want zonder elkaar komen we niet verder. De trainsters zijn heel blij met deze sportieve meiden.

foto toestel

Uitslagenlijst 14-1-2017