8  april 2017 Hellashal Den Haag

Het dak ging er bijna vanaf. Wat was het een feest. 175 leden hebben afgelopen zaterdag een spetterende show gegeven voor meer dan 500 bezoekers in de Hellashal.

Op vrijdagavond begon het al voor de vrijwilligers. Alle materialen moesten mee vanuit sporthal lindoduin en al het licht en geluid werd al klaargezet. In de ochtend kon het versieren en alles klaarzetten beginnen. Over het gehele weekend waren er 50 man/vrouw sterk in actie. Een gezellige boel, maar ook zwaar en hard werken. Zeker degene die in de toestelploegen hebben gewerkt petje af!

Om 13.00 uur was de generale repetitie en konden de leden nog even in de grote zaal oefenen en werd de lichtshow en de muziek gecontroleerd . Voordat de show ging beginnen ging iedereen zich omkleden, werden de leden geschminkt en werd er lekkere pasta gegeten. Het thema was film en alle bezoekers werden in de Film sfeer ontvangen.

Er stond een lange rij tot buiten toen iedereen binnen was begon de show. Claudia was de speaker en kwam elke keer in een andere rol op het toneel. Zo begon ze als regisseur en eindigde ze als acteur. Met openingfilmpjes kwamen alle groepen aan bod. De recreanten en de kleuters beten het spits af. Hun thema was tekenfilm peter pan, madegasker, kung fu panda, superhelden en frozen kwamen voorbij. Dit was de grootste groep. Wel 85 kinderen waren tegelijkertijd aan het turnen. Daarna kwamen de oudere meiden met de springploeg aan de beurt. Zij kwamen als cheerleaders op in de film High School Musical. En sprongen op de tumblingbaan en grote trampoline mooie sprongen. Natuurlijk kon er ook weer gelachen worden, want onze dames maakten er weer een feestje van met Ria en Jordy. De oudjes vielen er zelfs van om op de dikke matten. De wedstrijdgroep had een stoer thema James Bond, alle meiden waren verkleed als bad girls, bad guys en natuurlijk james bond. Met heuze vechtscenes lieten zij hun demo zien. Na de pauze werd eerst het nieuwe recreatiepakje gepresenteerd. Deze zal binnenkort online kunnen worden besteld en kunnen de leden hopelijk op vlaggetjesdag in een nieuw CGV pakje rondlopen. Daarna was het de beurt aan de B-selectie. In een verhaal van Mathilda waren hele scenes bedacht. Van alles en nog wat was uit de kast gehaald voor deze demo. Er gingen zelfs meiden op skates door de zaal. Hierna kwamen onze toppers aan bod. De meiden en jongens van CGV Scheveningen, die heel veel talent hebben komen hier terecht en turnen in de 1e en 2e divisie mee van Nederland. Marpessa, Amelie en Tim lieten dan ook fantastische sprongen zien. Met ook nog ondersteuning van andere van de club. Dit was echt genieten. Als laatste waren alle leden in t-shirt met happy feet en 25 jaar CGV Scheveningen de zaal opgemarcheerd en dansten de einddans. Daarna kwam onze misterygast. Max en Zilver van superkids kwamen een trampoline act geven. Wat heeft iedereen hiervan genoten. Zo hoog als die jongens springen. Fantastisch! Nadat alle vrijwilligers waren bedankt konden de mensen nog samen met ze op de foto.

Een fantastische show en een fantastische dag voor de leden van CGV Scheveningen. Alles is vastgelegd op videobeelden door Christian Bal. De leden kunnen bij hem de dvd bestellen. Ook werden er foto’s gemaakt door Gerard Wessel, deze zullen binnenkort ook online komen!