jij doet toch ook mee !

Ook dit jaar zullen CGV Scheveningen en Neptunus gezamenlijk demonstraties geven op Vlaggetjesdag. De demonstraties vinden plaats op zaterdag 16 juni van 11.0014.00 uur. Het zou natuurlijk leuk zijn als jullie allemaal meedoen! Inschrijven kan door het gelinkte strookje in te leveren bij jouw juf of meester of door de gegevens van het strookje te mailen naar: 5boertjes@gmail.com

Kleding: vereniging pakje en turn schoentjes. Zorg ervoor dat je je thuis omkleedt, want er zijn geen kleedkamers aan de haven.

Om de demonstraties mogelijk te maken, verplaatsen wij al het turnmateriaal vanuit Lindoduin naar de haven met behulp van een vrachtwagen. Hierbij kunnen wij alle hulp gebruiken. Heb jij een sterke vader, oom, buurman of andere bekende die ons daarbij kan helpen (moeders mogen natuurlijk ook!)? Geef dit dan ook aan op het strookje of in de mail. Vele handen maken licht werk!

Op de website zal bij slecht weer worden bericht of de demonstraties wel of niet door gaan.

We hopen dat jullie allemaal meedoen op 16 juni! PS. Kijk ook eens op http://www.vlaggetjesdag.com/programma/activiteiten-overzicht/gym/