Beste leden,

Welkom terug na de kerstvakantie! Tijdens de vakantie hebben we gekeken naar de bezetting van deze groep en onze trainers beschikbaarheid. Omdat de bezetting op dit moment laag is vergeleken met al onze andere groepen gaan we deze samenvoegen met die van 17:30-18:30. Dit betekent dat jullie uur 1 uur opschuift naar 17:30 en niet begint om 16:30, we hopen op uw begrip. We zullen de samenstelling nauw in de gaten houden om zo nog steeds een fijn en veilig sportklimaat te waarborgen.

Met sportieve groet,

CGV Scheveningen

Dear members,

Welcome back from your Christmas break! During the holidays the club has been reviewing the occupancy of the groups and found that this group is very small compared to other gymnastics groups we have. We have therefore decided to combine this group with the group starting at 17:30 till 18:30. This means that the lessen will start 1 hour later, we hope you can support us in this change. It goes without saying that the club will monitor the group closely to safeguard a joyful and safe sporting environment.

With sporting wishes,

CGV Scheveningen