Ook dit weekend weer wedstrijden voor de turnsters van CGV Scheveningen. Voor onze instapper en junioren was het alweer de 2e regiowedstrijd en voor de jeugdturnsters de 1e wedstrijd. Dit keer waren de wedstrijden in Hellevoetsluis. Een kleine knusse zaal waar het publiek dichtbij de turnsters zit. Hierdoor moet je opperste concentratie hebben om je niet te laten afleiden. En dat lukte de turnsters van CGV Scheveningen.

IMG-20190202-WA0002

Met maar liefst drie 1e prijzen ging de club naar huis. De gelukkigen waren Josephine Cluistra, Quinty de Jong en Lucie Bower met een topscore op balk. Ook de andere turnsters hebben goede prestaties geleverd en hun uiterste gegeven waar de trainsters trots op zijn. Met deze wedstrijden kun je je doorplaatsen voor de districtfinales op de meerkamp en per toestel, dus nog even afwachten wie er allemaal door zijn, maar de medaille winnaressen zijn wel zeker van een plaatsje. Josephine zal zelfs door zijn naar de 1/2 finale van het NK, want vanaf niveau N3 wordt er ook landelijk geturnd. Dit is al een prestatie op zich. Zin om ook te turnen! www.cgvscheveningen.nl

IMG-20190202-WA0008