Het was weer een weekend vol turnen voor CGV Scheveningen.

Deze keer voor de turnsters van de wedstrijdgroep 5e/6e divisie.

Het was voor deze groep de eerste keer dat zij op een regio wedstrijd stonden, dus voor veel turnsters was dit heel erg spannend. Het hele seizoen oefenen we voor deze wedstrijd en ineens is het dan zover. En wat ging het goed!

Jeugd 6e divisie startte als eerste op de vroege zaterdagochtend.

Voor Amber de Jong was het dubbel zo spannend, want zij turnt pas een half jaar in de wedstrijdgroep en voor haar was dit dus ook haar allereerste echte wedstrijd. En wat ging dit goed! Met een 4e plaats allround, een toestelfinale balk en een toestelfinale sprong sloot zij haar eerste wedstrijd af. Wat een topprestatie!

De senioren 6e divisie sloten de dag af met spetterende resultaten! Indy Plugge en Sanna Domingos turnden allebei een super brug oefening en plaatsen zich voor de toestelfinale brug. Indy had een superdag en werd 2e allround. Zij mocht op het podium komen en ging met het zilver naar huis!

Op zondag was de jeugd 5e divisie aan de beurt.

Rune Zandbergen, Liza Malyaeva en Emma Amer-Gazel turnden voor het eerst keuze oefenstof. Emma een mooie 5e plaats op sprong, Liza een nette oefening op brug en Rune straalt zodra ze haar vloeroefening mag doen. In een sterk deelnemersveld mooie resultaten behaald, goed gedaan!

Voor de junioren 5e divisie was het niet makkelijk. In een heel sterk deelnemersveld is het moeilijk om een plekje in de finale te bemachtigen, maar het lukte Vienna Plugge om zich te plaatsen voor de toestelfinale vloer. Ontzettend knap! Lola Hesseling turnde een mooie vloeroefening en Johanna Tuit een hele strakke balk. Dit leverde mooie scores op. Super!

Demi Roeleveld, senior 5e divisie, sloot het wedstrijdweekend af met prachtige oefeningen op vloer en balk. Een mooie radslag op de balk en een knappe sprongserie op vloer leverde mooie punten op!

Het was een mooi weekend, waar iedereen weer nieuwe turnervaring heeft opgedaan. CGV Scheveningen is met een zilveren medaille, 7 toestelfinales en veel individuele overwinningen naar huis gegaan. Wij zijn ontzettend trots op jullie. Gefeliciteerd meiden en heel veel succes met jullie finales! Ook zin om te turnen? www.cgvscheveningen.nl