Dit weekend waren er een aantal finales voor de wedstrijdgroepen van CGV Scheveningen. De finale halen is sowieso al een super knappe prestatie, waar we heel trots op zijn!

Op zaterdag was de districtfinale van de D1 en N3 instap. Josephine Cluistra en Juultje Habraken hadden zich hiervoor geplaatst en mochten het spits afbijten op deze warme dag. Beide turnsters draaiden een mooie wedstrijd. Niet van de balk gevallen. Josephine straalde op sprong en vloer en Juultje op sprong en balk. Josephine behaalde een 6e plaats van de 34 deelnemers. Helaas net buiten de prijzen, maar een top seizoen gedraaid in haar niveau. Juultje stond in eerste instantie op de reservelijst, dus de andere turnster hadden een hogere ranking. Zij behaalde een 19e plaats wat dan ook een uitmuntende prestatie is.

Op zondag waren de toestelfinales voor de 5e en 6e divisie. Nog niet eerder hadden turnsters zich geplaatst voor een finale in deze divisies. Amber de Jong, Indy Plugge en Sanna Domingos turnden hun allereerste finale en wat was dat spannend! Een heel sterk deelnemersveld en de jury was streng. Jullie hebben ontzettend hard gewerkt dit seizoen en er zijn super goede resultaten en individuele doelen behaald. Jullie sloten deze laatste wedstrijd af met mooie resultaten:

Amber: 4e op balk en 5e op sprong. Indy: 5e op brug en 7e op balk. Sanna: 8e op brug. We hebben weer veel ervaring opgedaan die we meenemen naar volgend seizoen! www.cgvscheveningen.nl

IMG-20190630-WA0001