Beste leden, ouders/verzorgers,

Zaterdag 14 maart 2020 is het zover! De verenigingsdag van CGV Scheveningen! Een leuke, sportieve en gezellige dag, waar iedere groep laat zien wat zij geleerd hebben. Natuurlijk kunnen hier medailles mee worden gewonnen. Het wordt een leuke en sportieve dag! De exacte tijden worden later bekend gemaakt. De verenigingsdag is in turnhal Loosduinen, van 12.00-18.00 uur.

Het inschrijfgeld is 2,50 euro per persoon.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 22 februari 2020. Hierna zal het programma en de indeling bekend worden gemaakt.

Kleuters: diploma turnen Een leuke middag in de turnhal met veel sportplezier! Na elk onderdeel krijgen zij een sticker op hun mooie diploma.

Recreatie 6 t/m 14 jaar: recreatief turnen Een gezellige wedstrijd, waarbij er een oefening wordt geturnd op de onderdelen vloer, balk, sprong en brug. Per niveau/leeftijd zullen er medailles worden uitgereikt aan degene met de meeste punten. Ook hebben we twee wisselbekers voor de hoogste scores van de dag: wisselbeker 6-8 jaar en wisselbeker 9-14 jaar.

Let op! Als je hieraan mee wilt doen, dan is het dragen van het nieuwe recreatiepakje verplicht voor de leeftijd 6 t/m 14 jaar. De kleuters mogen het pakje uiteraard ook aan, maar het is voor die leeftijd nog niet verplicht.

Wil je meedoen? Mail dan uiterlijk voor 22-2-2020 onderstaande gegevens naar cgvscheveningen@gmail.com Het wedstrijdgeld, 2.50 euro, moet contant worden betaald bij de inschrijftafel op de wedstrijddag zelf. We hopen natuurlijk iedereen te zien op 14 Maart 2020!

De tijden worden later bekend gemaakt. Sportieve groet, leiding en bestuur.

Ja, ik wil mij inschrijven voor de verenigingsdag! Vermeld onderstaande gegevens in de mail:

-Naam

-Geboortedatum

-Juf/meester

-Lesdag

Mijn papa/mama wil graag helpen bij: (Vermeld in de mail ook als u met een van onderstaande taken zou willen helpen. Vermeld daarbij ook of dat van 12.00 – 18.00uur is of dat u alleen op bepaalde tijden kunt helpen). -Catering -Wedstrijdtafel / diploma’s schrijven -Inschrijftafel