Beste leden,

Alle turnlessen bij de vereninging zijn per direct stopgezet tot 31 maart 2020 op advies van de KNGU. Het bestuur en de trainers hebben lang nagedacht over of wij dit als vereninging moeten doen en hebben moeten concluderen dat dit de juiste beslissing is. Tijdens de rondvraag gisteravond bleek verder dat alle andere turnverenigingen in den haag hetzelfde hadden gedaan. Wij zullen net als alle andere sportclubs alle adviezen blijven volgen en wanneer er iets in de situatie verandert berichten wij jullie verder.

Verdere informatie kan gevonden worden op de website van de kngu: https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

Dear members,

Following recent advice from the Dutch gymnastics federation we have as of now cancelled all gymnastics classes until March 31. The board and the trainers thought hard about this decision however concluded that it is the right one to take. Last night it became clear that other gymnastics clubs have followed the same advice and have stopped the classes. We will continue to follow the advice and when something changes in this regard, we will notify you again.

Further information on this can be found on the website of the gymnastics federation (only in Dutch):

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

Met sportieve groet,

Sebastiaan Thierry- Voorzitter CGV Scheveningen

Namens bestuur en trainers